- Frontpage

- Crazyone

- Airis

- Glasfibermaterialer

- Walker Bay
  - Walker Bay 8
  - Walker Bay 10
  -
Genesis

- Utopia

- Presseomtale

- Forhandlerliste

- Contakt Us

- Walker Bay.com

 

 

 

 


Walker Bay® Boat

Pressemeddelelse: marts 2007

Walker Bay bådene der opfylder næsten alle behov, fra kr. 5.950,00

En revolutionerende BÅD-NYHED har ramt det danske marked, Walker Bay.

WB bådene er fremstillet i verdens største trykstøbeforme, i et nærmest uforgængeligt og vedligeholdelsesfrit materiale kaldet HIMC, der tillige er genanvendeligt. Produktionsmetoden medfører bl.a., at WB er markedets mest prisgunstige båd med en startpris på kr. 5.950 for en otte fods sejlklar jolle med årer. Der er 10 års skroggaranti på alle Walker Bay både, godkendelse af US Coast Guard og CE mærke. Mere end 55.000 solgte både taler for sig selv.

Walker Bay 8”- og 10” joller er genialt sammensat fra en, skulle man tro, Ikea inspireret ide.

Man kan starte med en jolle med årer, og efterfølgende købe Kits – samlesæt:

Tube Kits (som en gummibåd) gør jollen meget sikker og næsten umulig at kæntre og virker samtidig som fender. (en sidegevinst er, at tubekittet opgraderer til en person mere ombord og mulighed for en større påhængsmotor).

Sejl Kits med mast, sejl, blokke, tovværk, ror og sværd (masten er selvfølgelig delt, så intet er længere end båden, når hele riggen pakkes i den medfølgende pose).

Tube- og Sejl Kits fås i forskellige versioner.

Kort fortalt, man bygger / udstyrer sin egen Walker Bay jolle efter lyst, pengepung og behov, eller venter til næste jul og fødselsdag – for WB joller kan altid efterudstyres. Walker Bay kalder det ”add a system”.

WB bådene er lette, fra 32kg (kan ligge på et biltag) og har alle integreret hjul i kølen. Dette gør dem utroligt håndterbare, uanset om de anvendes som sommerhusjolle, fiskejolle, motorjolle, slæbejolle eller sejljolle, alle varianter over samme ”grundmodel”.

I flere lande anvendes Walker Bay jollerne også på sejlskoler. En Walker Bay jolle med tube- og sejlkit koster mindre end en optimistjolle til kapsejlads, og kræver næsten ingen vedligeholdelse.

På Fredericia Bådudstilling, hvor den danske importør Claus Jacobsens Bådebyggeri Hørsholm udstillede 33 Walker Bay både, (ca. 10 % af de udstillede både) førte man en uofficiel statistik baseret på ca. 5.000 besøgende gæster på standen.

20 % var interesserede i en Walker Bay til Camping, (32kg kan ligge på et biltag) De fleste campingferier går til et sted med vand og mulighed for at sejle.

30 % skulle bruge en slæbejolle/tender, der yder minimal modstand ”på slæb”, kan løftes op på fordækket eller hænge på hækken i davider.

20 % manglede en jolle til sommerhuset, hvor bl.a. lav vægt, ingen vedligeholdelse og Walker Bay´s let monterbare trolling vogn imødeser alle behov.

30 % var bedsteforældre, der manglede legetøj til børnebørnene og kunne se, at med Walker Bay´s kæntringssikre Tube Kit er det lettere at være tryk, når de kære poder er ude af syne. (man skulle være barnebarn i Danmark, og mon ikke en enkelt bedstefar også kunne bruge ”legetøjet”)

Der blev også vist stor interesse fra udlejningsbranchen, hvor et sikkert-, næsten vedligeholdelsesfrit- , let hånterbart-, og stort set uforgængeligt fartøj har stort potientiale.

Samtlige besøgende udtrykte stor begejstring for det sikre og geniale, byg selv system, ”add a system” hvor bådene kan tilpasses alle behov.

Walker Bay importeres af Claus Jacobsens bådebyggeri, der er i gang med at oprette et forhandlernet indenfor Båd- og Camping- og Udlejningsbrancherne. Claus Jacobsens Bådebyggeri Ådalsvej 50 2970 Hørsholm Tlf. 45762066 fax 45761574 www.clausjacobsen.dk info@clausjacobsen.dk

 

Jacobsens Bådebyggeri ApS  - Bakkegårdsvej 202 E-A - 3050 Humlebæk - Tlf. 4576 2066 - Fax 4576 1574
© 2007. Claus Jacobsen  - Mail